Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cd Albaidense (1590224) - C.D. Badajoz (1431942) » 558586090: T49/J12/VI

Liga 558586090 Información oficial sobre el partido 558586090 en Hattrick

07.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / VI.743 (15061)

cd Albaidense Alineación oficial del equipo 'cd Albaidense' en el partido 3 - 0 C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido
Jaroslav Vogeltanz (33') 1 - 0
Alexander Ganchev (34') 2 - 0
Jaroslav Vogeltanz (76') 3 - 0
cd Albaidense Alineación oficial del equipo 'cd Albaidense' en el partido 3 - 0 C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
cd Albaidense Alineación oficial del equipo 'cd Albaidense' en el partido 6 - 0 C.D. Badajoz Alineación oficial del equipo 'C.D. Badajoz' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cd Albaidense

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passats 33 minuts, Jaroslav Vogeltanz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Albaidense es posava per davant!
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Amb 34 minuts jugats, en Alexander Ganchev va augmentar l'avantatge de Albaidense a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Albaidense va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jaroslav Vogeltanz des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Benedikt Wunderatsch va estar a punt d'avançar els locals al minut 3 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jaroslav Vogeltanz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 206 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Pierrick Jouffroy que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Vedran Čirjak per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Celso Abeledo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Alexander Ganchev, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 88 quan Augustín Chutniak de Albaidense gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 87 (Lesión (no subst.)): Albaidense sense la possibilitat de fer canvis, va jugar amb un jugador menys quan Rogério Nascimento Almeida no va poder acabar el partit.
  • Minuto 87 (Jugador de campo como portero): Alexander Ganchev, fidel seguidor de les "Busi solutions" quan era petit, va decidir acceptar el repte de posar-se sota els pals.

C.D. Badajoz

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Badajoz sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Venicio Ozorio, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Badajoz van sortir al contraatac amb encert al minut 29, però Antonio Colino no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Leandro Callejon.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Javier Maeso de Badajoz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Chúa de Badajoz amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.