Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Diablos de Kusatsu (1586573) - Munt Arenys (779233) » 558570279: T49/J8/VI

Liga 558570279 Información oficial sobre el partido 558570279 en Hattrick

09.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 8 / VI.461 (14779)

El Vedat F.C. Alineación oficial del equipo 'El Vedat F.C.' en el partido 4 - 0 Persons team Alineación oficial del equipo 'Persons team' en el partido
Hounam Inanlu (17') 1 - 0
Toby Hargrove (20') 2 - 0
Hounam Inanlu (22') 3 - 0
Abel Junco (30') 4 - 0
El Vedat F.C. Alineación oficial del equipo 'El Vedat F.C.' en el partido 4 - 0 Persons team Alineación oficial del equipo 'Persons team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Vedat F.C. Alineación oficial del equipo 'El Vedat F.C.' en el partido 2 - 0 Persons team Alineación oficial del equipo 'Persons team' en el partido
Tiene suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Vedat F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mahsun Yeldem arribés a peus de Hounam Inanlu, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Vedat el 1 - 0.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Vedat va aconseguir el 2 - 0 quan Toby Hargrove va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, Toby Hargrove va pentinar un córner cap al segon pal que Hounam Inanlu va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Abel Junco va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adiel Berko va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Carlos Osca va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Franco Maffei gairebé va marcar per a Vedat des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Pedro Movellán, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Toby Hargrove de Vedat va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toby Hargrove de Vedat amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Călin Hudin ocupà el lloc d'en Valter Miranda Ferreira al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de Vedat quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Persons team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Jimeno va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Persons la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 240 Minuto 49 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Persons sortien al contraatac. La falta llançada per Beniamino Ranocchi va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Paco Lapuente Mínguez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Persons que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.