Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Stormclaws (125652) - AD Sabiñanigo (118021) » 558565349: T49/J7/VI

Liga 558565349 Información oficial sobre el partido 558565349 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / VI.373 (14691)

Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 2 - 2 rabaneli c.f Alineación oficial del equipo 'rabaneli c.f' en el partido
0 - 1 Mohammad Hasan Hossein Golzar (38')
0 - 2 Víctor Venet (42')
Tibor Senčuch (83') 1 - 2
David Marques (89') 2 - 2
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 2 - 2 rabaneli c.f Alineación oficial del equipo 'rabaneli c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Stormclaws Alineación oficial del equipo 'Stormclaws' en el partido 0 - 1 rabaneli c.f Alineación oficial del equipo 'rabaneli c.f' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stormclaws

Goles Goles

  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): Els seguidors del Stormclaws van tornar a saltar d'alegria al minut 83. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Tibor Senčuch que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Stormclaws s'esgargamellaven dempeus per esperonar David Marques que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 89 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Tibor Senčuch va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Raúl Cantoni va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Stormclaws van sortir al contraatac al minut 86, però Tibor Senčuch va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Stormclaws, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Raúl Cantoni va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alidad Amini Nasab de Stormclaws va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leonard Piszczatowski de Stormclaws es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Volker Wiegers de Stormclaws la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Raúl Cantoni. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

rabaneli c.f

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 38, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mohammad Hasan Hossein Golzar es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Víctor Venet va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 15, quan en Rasmus Kippo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mohammad Hasan Hossein Golzar va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Venet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jory Gooren va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Víctor Venet.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): En Rasmus Kippo va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.