Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BallWars (1367395) - FutRoller F.C. (991759) » 558560274: T49/J12/VI

Liga 558560274 Información oficial sobre el partido 558560274 en Hattrick

07.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 12 / VI.282 (14600)

BallWars Alineación oficial del equipo 'BallWars' en el partido 2 - 1 FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido
Raúl Real Godó (7') 1 - 0
1 - 1 Fernando Elia (12')
Abdelmoussawir Boutaleb (73') 2 - 1
BallWars Alineación oficial del equipo 'BallWars' en el partido 2 - 1 FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
BallWars Alineación oficial del equipo 'BallWars' en el partido 2 - 5 FutRoller F.C. Alineación oficial del equipo 'FutRoller F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BallWars

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Raúl Real Godó, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del BallWars se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.
  • 107 Minuto 73 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Abdelmoussawir Boutaleb semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a BallWars. Qui ho havia de dir! 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Martínez Ibañez va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Bastien Sauvage va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Enrique Sánchez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de BallWars se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Darri Raisse de BallWars amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Tarín de BallWars la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Simón Moleiro de BallWars va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Abdelmoussawir Boutaleb va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

FutRoller F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Fernando Elia va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de FutRoller i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 6 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Carlos Alberto Cratere va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 274 Minuto 15 (Ocasión de penalti): Al minut 15 de partit, Fernando Elia de FutRoller va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): El jugador de FutRoller Valentin Scherbantie va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Arturo Miralles va entrar en el seu lloc.