Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SUPER GARLICK (125717) - Droviña (487744) » 558559648: T49/J10/VI

Liga 558559648 Información oficial sobre el partido 558559648 en Hattrick

23.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / VI.271 (14589)

SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido 4 - 0 Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido
Donald Łażewski (4') 1 - 0
Silviu Godja (21') 2 - 0
Walter Prinz (73') 3 - 0
Jimsher Archvadze (80') 4 - 0
SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido 4 - 0 Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido 2 - 0 Droviña Alineación oficial del equipo 'Droviña' en el partido
Tiene suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SUPER GARLICK

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del GARLICK JR van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Donald Łażewski va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 136 Minuto 21 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de César Ussía Cubas va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Silviu Godja se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 2 - 0 al minut 21 per a GARLICK JR.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Als 73 minuts de joc, els nois de GARLICK JR van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Walter Prinz augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de GARLICK JR pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jimsher Archvadze va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Walter Prinz gairebé va marcar per a GARLICK JR des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de GARLICK JR a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jimsher Archvadze va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Selim Demirović va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Sastre al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jalaleddine Souli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Donald Łażewski de GARLICK JR no va ser gol per ben poc.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Silviu Godja una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Luis Sastre va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Droviña

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Drova va anar a parar a la dreta de l'atac on en Víctor Desperes, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 57 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Per Ragnkvist, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Drova, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Gerard Fortuny va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kamil Pak de Drova amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.