Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ostia Puta (1457423) - RCD Espanyol CF (991891) » 558559558: T49/J2/VI

Liga 558559558 Información oficial sobre el partido 558559558 en Hattrick

27.02.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 2 / VI.270 (14588)

SNS FC Alineación oficial del equipo 'SNS FC' en el partido 1 - 2 RCD Espanyol CF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol CF' en el partido
0 - 1 Juan Antonio Adalid (38')
0 - 2 Ferdynand Więsek (39')
José Gobantes (57') 1 - 2
SNS FC Alineación oficial del equipo 'SNS FC' en el partido 1 - 2 RCD Espanyol CF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SNS FC Alineación oficial del equipo 'SNS FC' en el partido 2 - 1 RCD Espanyol CF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,4 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SNS FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 57 (Gol por la izquierda): SNS va reduir el marcador al minut 57 a 1 - 2 quan José Gobantes va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Moisés Sotelo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SNS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 208 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hodei Larraondoa va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 30. En José Gobantes va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Miguel Marchena va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SNS.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El jugador de SNS Miguel Marchena quasi va assolir l'empat al minut 84 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El SNS va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Maximiliano Blanco Ramos la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Uhin Meharu de SNS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

RCD Espanyol CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Espanyol era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Juan Antonio Adalid va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Hubert Sikora va anar a parar al cap de Ferdynand Więsek que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Espanyol el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Hubert Sikora va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mahyar Mahdavi va ridiculitzar a en Tobías Currelos amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Dylan Hardies, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Espanyol va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Espanyol van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Dylan Hardies va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adel Taourirt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.