Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chus's friends (435661) - loma de ucieza c.f. (1432198) » 558547428: T49/J7/VI

Liga 558547428 Información oficial sobre el partido 558547428 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / VI.53 (14371)

Chus's friends Alineación oficial del equipo 'Chus's friends' en el partido 1 - 0 loma de ucieza c.f. Alineación oficial del equipo 'loma de ucieza c.f.' en el partido
Emmanuel Traore (79') 1 - 0
Chus's friends Alineación oficial del equipo 'Chus's friends' en el partido 1 - 0 loma de ucieza c.f. Alineación oficial del equipo 'loma de ucieza c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chus's friends Alineación oficial del equipo 'Chus's friends' en el partido 0 - 1 loma de ucieza c.f. Alineación oficial del equipo 'loma de ucieza c.f.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chus's friends

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Emmanuel Traore va superar els defenses rivals per velocitat al minut 4 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Cosme Cañas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de friends se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Emmanuel Traore del friends ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de friends, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Emmanuel Traore va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El friends va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Florindo Matos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Florindo Matos de friends la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Valeri Laurila de friends va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

loma de ucieza c.f.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): ucieza es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Fabrice Briffaud no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alfonso Díaz del Campo al camp.