Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baldaneta FC (1462094) - Pichoncitos CF (779156) » 558542637: T49/J13/V

Liga 558542637 Información oficial sobre el partido 558542637 en Hattrick

14.05.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 13 / V.223 (5736)

Panamarillos Alineación oficial del equipo 'Panamarillos' en el partido 2 - 3 F.C.Tzuki Alineación oficial del equipo 'F.C.Tzuki' en el partido
0 - 1 Antxon Ahetzetxebere (18')
0 - 2 Antxon Ahetzetxebere (40')
Fernando Valero (55') 1 - 2
Marco Goy (65') 2 - 2
2 - 3 Juan Miguel Armero (72')
Panamarillos Alineación oficial del equipo 'Panamarillos' en el partido 2 - 3 F.C.Tzuki Alineación oficial del equipo 'F.C.Tzuki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Panamarillos Alineación oficial del equipo 'Panamarillos' en el partido 1 - 1 F.C.Tzuki Alineación oficial del equipo 'F.C.Tzuki' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,4 % 2,0 % 82,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panamarillos

Goles Goles

  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Kurt van Mosselveld sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Fernando Valero que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): El jugador Marco Goy de Panamarillos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Panamarillos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Marco Goy la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Reza Dautzenberg va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Panamarillos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kurt van Mosselveld va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Reza Dautzenberg, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

F.C.Tzuki

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el F.C.Tzuki va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Antxon Ahetzetxebere aconseguint el 0 - 1.
  • 180 Minuto 40 (Gol de falta): Passaven 40 minuts quan en Antxon Ahetzetxebere va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Franz Sidal va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de F.C.Tzuki, Juan Miguel Armero, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de F.C.Tzuki va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Franz Sidal, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Antxon Ahetzetxebere, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 52 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. F.C.Tzuki va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pedro Entrena, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pedro Entrena va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): Antxon Ahetzetxebere va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.