Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella Roja A.C.F. (441309) - Sorrentino Calcio (777309) » 558539151: T49/J9/V

Liga 558539151 Información oficial sobre el partido 558539151 en Hattrick

16.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 9 / V.161 (5674)

Estrella Roja A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja A.C.F.' en el partido 2 - 1 Alhondiga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alhondiga Futbol Club' en el partido
Kostobare Bidagurenbeingoetxea (6') 1 - 0
1 - 1 Lorenzo Esposito (14')
Pedro Juárez Sierra (81') 2 - 1
Estrella Roja A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja A.C.F.' en el partido 2 - 1 Alhondiga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alhondiga Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Estrella Roja A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja A.C.F.' en el partido 4 - 0 Alhondiga Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Alhondiga Futbol Club' en el partido
Tiene mala suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrella Roja A.C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Kostobare Bidagurenbeingoetxea de Estrella aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Kostobare Bidagurenbeingoetxea va anar directament als peus de Pedro Juárez Sierra que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Iván Marín Alonso de Estrella va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vicenç Llambí va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Peder Bach Jensen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Estrella va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Iván Marín Alonso va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Peder Bach Jensen.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, David Violante es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Yarritu.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Pablo Antonio Morales, en lloc de córrer, relliscava.

Alhondiga Futbol Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Lorenzo Esposito per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Charlie Boucard va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 72. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Cojoncio Nabiza no era cap impediment.