Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pelochos CF (118764) - Tito_la's Fc (30964) » 558536220: T49/J5/V

Liga 558536220 Información oficial sobre el partido 558536220 en Hattrick

19.03.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 5 / V.109 (5622)

All-In CF "B" Alineación oficial del equipo 'All-In CF "B"' en el partido 3 - 2 Tito_la's Fc Alineación oficial del equipo 'Tito_la's Fc' en el partido
Johannes Marjanen (3') 1 - 0
Sylwester Niziołek (29') 2 - 0
2 - 1 Vladimir Mikulin (41')
Sylwester Niziołek (55') 3 - 1
3 - 2 Gajah Juhana (69')
All-In CF "B" Alineación oficial del equipo 'All-In CF "B"' en el partido 3 - 2 Tito_la's Fc Alineación oficial del equipo 'Tito_la's Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
All-In CF "B" Alineación oficial del equipo 'All-In CF "B"' en el partido 1 - 2 Tito_la's Fc Alineación oficial del equipo 'Tito_la's Fc' en el partido
Tiene suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,7 % 61,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

All-In CF "B"

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a All-In B va ser Johannes Marjanen.
  • 141 Minuto 29 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de All-In B van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Sylwester Niziołek.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): Sylwester Niziołek va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de All-In B i marcant el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Johannes Marjanen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Damián Celorio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Silvano Scalia va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Mourad Ralimi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de All-In B que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tito_la's Fc

Goles Goles

  • 152 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Vladimir Mikulin de Tito_las després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 138 Minuto 69 (Gol evento especial extremo + rematador): Emir Çandar estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Gajah Juhana va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 2 al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Kazimír Bujárek haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Tito_las al minut 17.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Tito_las van seguir progressant per la banda dreta. Gajah Juhana va tenir la seva oportunitat al minut 35, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Rouzbeh Bahrami va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Elia Wilén quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Kevin Szatke va fer una jugada per la banda esquerra, però Odd Öing va aturar el seu xut.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 7 (Tirita): Al minut 7, Vladimir Mikulin de Tito_las es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.