Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

quatre moixos futbol club (794068) - bragaman f.c. (796893) » 558531131: T49/J7/V

Liga 558531131 Información oficial sobre el partido 558531131 en Hattrick

02.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 7 / V.18 (5531)

quatre moixos futbol club Alineación oficial del equipo 'quatre moixos futbol club' en el partido 2 - 2 bragaman f.c. Alineación oficial del equipo 'bragaman f.c.' en el partido
0 - 1 Dragomir Grozavu (11')
Paris Nousias (14') 1 - 1
Eugen-Gabriel Enache (56') 2 - 1
2 - 2 Ángel Hontana (79')
quatre moixos futbol club Alineación oficial del equipo 'quatre moixos futbol club' en el partido 2 - 2 bragaman f.c. Alineación oficial del equipo 'bragaman f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
quatre moixos futbol club Alineación oficial del equipo 'quatre moixos futbol club' en el partido 2 - 1 bragaman f.c. Alineación oficial del equipo 'bragaman f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,3 % 24,0 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

quatre moixos futbol club

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Paris Nousias va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 14.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Passats 56 minuts, Eugen-Gabriel Enache, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. quatre es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 70 (Ocasión de contra de falta): El quatre va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Fiorenzo Nunziati la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Paris Nousias gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dominik Maczó va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Paris Nousias de quatre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Julen Iragorria va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

bragaman f.c.

Goles Goles

  • 170 Minuto 11 (Gol de falta): Dragomir Grozavu va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 11. 0 - 1 per a bragaman.
  • 163 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 79 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ángel Hontana.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alejandro Varga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ángel Hontana que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dragomir Grozavu de bragaman va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Adam Fouhami va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan Alfonso Medina Espino.
  • 093 Minuto 81 (Lesión (no subst.)): Quan en Dominik Maczó es va retirar del terreny de joc al minut 81 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de bragaman es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.
  • Minuto 81 (Jugador de campo como portero): Juan Alfonso Medina Espino, que sempre havia volgut intentar fer l'aturada de l'escorpí, va ocupar el lloc del porter lesionat.