Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Picas Club (492602) - Aletiko Paleto (1334359) » 558528093: T49/J1/IV

Liga 558528093 Información oficial sobre el partido 558528093 en Hattrick

20.02.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 1 / IV.28 (3451)

Insomni Team Alineación oficial del equipo 'Insomni Team' en el partido 2 - 0 FC Los Pajaros Alineación oficial del equipo 'FC Los Pajaros' en el partido
Thierry Forget (43') 1 - 0
Guerau Rosselló (78') 2 - 0
Insomni Team Alineación oficial del equipo 'Insomni Team' en el partido 2 - 0 FC Los Pajaros Alineación oficial del equipo 'FC Los Pajaros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Insomni Team Alineación oficial del equipo 'Insomni Team' en el partido 2 - 0 FC Los Pajaros Alineación oficial del equipo 'FC Los Pajaros' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Insomni Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Thierry Forget ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, InsomniT es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Guerau Rosselló es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Guerau Rosselló gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Günther Tonhäuser va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Raúl Venegas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Radu Ştefănică de InsomniT es va emportar una amonestació al minut 22 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Venegas de InsomniT es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Raúl Venegas va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

FC Los Pajaros

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bernhard Joachim Obexer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 35 minuts, el Pajaros va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Jesús Orozco va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pajaros que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.