Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Frontón de Fadón F.C. (1461222) - Martina's C.F. (1580688) » 558527455: T49/J11/IV

Liga 558527455 Información oficial sobre el partido 558527455 en Hattrick

30.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 11 / IV.16 (3439)

Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido 0 - 4 HeRcULiGaNs F.C. Alineación oficial del equipo 'HeRcULiGaNs F.C.' en el partido
0 - 1 Joel Nogués (9')
0 - 2 Zas Costa (51')
0 - 3 David Ochotorena (58')
0 - 4 Metodi Salchev (80')
Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido 0 - 4 HeRcULiGaNs F.C. Alineación oficial del equipo 'HeRcULiGaNs F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Frontón de Fadón F.C. Alineación oficial del equipo 'Frontón de Fadón F.C.' en el partido 0 - 1 HeRcULiGaNs F.C. Alineación oficial del equipo 'HeRcULiGaNs F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frontón de Fadón F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): FDF van sortir al contraatac al minut 6, però Nemanja Jurić va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FDF, l'equip va recuperar la pilota al minut 24 i va contraatacar. En Nemanja Jurić va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FDF va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Sebastián Herrera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

HeRcULiGaNs F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 9 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Faicán Torrecilla sempre és una garantia. Al minut 9, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Joel Nogués marcar el 0 - 1 per al HCF.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Zas Costa, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en David Ochotorena, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Metodi Salchev va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alberto Ruiz de Mesa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Raúl Esparza va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Paco Soler per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joel Nogués. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Al minut 18 de partit, el jugador Xeremías Sujuz de HCF es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 28 (Tirita): Passats 28 minuts de joc, en Boris Kerachev de HCF va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.