Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SantoTeam (1456994) - Pos Normal C.F. (433870) » 558525827: T49/J10/III

Liga 558525827 Información oficial sobre el partido 558525827 en Hattrick

23.04.2016 14:00:00
Liga: Temporada 49 / Jornada 10 / III.3 (3410)

Indus C.F. Alineación oficial del equipo 'Indus C.F.' en el partido 2 - 2 Pos Normal C.F. Alineación oficial del equipo 'Pos Normal C.F.' en el partido
0 - 1 Alfonso Sáinz (11')
Luigi Caddi (27') 1 - 1
1 - 2 Sunday 'Pescadito' de Cadiz (31')
Domenik Vahlkamp (47') 2 - 2
Indus C.F. Alineación oficial del equipo 'Indus C.F.' en el partido 2 - 2 Pos Normal C.F. Alineación oficial del equipo 'Pos Normal C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Indus C.F. Alineación oficial del equipo 'Indus C.F.' en el partido 2 - 2 Pos Normal C.F. Alineación oficial del equipo 'Pos Normal C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,5 % 39,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Indus C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 27 en Miroslav Hubený va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Luigi Caddi podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors del Indus amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 47, deixant Domenik Vahlkamp en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Indus enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Robert-Gabriel Fârte va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Indus va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Luigi Caddi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Robert-Gabriel Fârte hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Miroslav Hubený havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Indus va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gilberto Goicoa en un 1 contra 1 amb el porter Bertalan Éva, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Gilberto Goicoa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Domenik Vahlkamp de Indus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pos Normal C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alfonso Sáinz va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 31, quan Sunday 'Pescadito' de Cadiz va posar els visitants Normal per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 41 minuts, el Normal va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Max Börjesson va marcar al minut 60 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 55 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Sébastien Baijot després que el jugador de Normal li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Darius Rudd de Normal es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Era el minut 38 quan després d'una dura entrada, el jugador Bertalan Éva de Normal s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.