Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sampedrinhio (1334174) - Tropikal Fruit (121094) » 556021377: T49/R1

Copa 556021377 Información oficial sobre el partido 556021377 en Hattrick

17.02.2016 12:00:00
Copa: Temporada 49 / Ronda 1

F.C Oddland Alineación oficial del equipo 'F.C Oddland' en el partido 6 - 2 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C Oddland Alineación oficial del equipo 'F.C Oddland' en el partido 7 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Oddland

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Oddland s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jörn Heinrich que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Antonio Schanz va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 39.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Corria el minut 42 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mattia Dedola, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Oddland pel centre va donar un gran resultat: el gol de Walter Salazar va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Oddland al minut 84, que va llançar ajustat al pal en Moritz Ellmerer. 5 - 2 pels locals.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ivan Kračmar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a Oddland.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Jörn Heinrich va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Oddland se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mattia Dedola. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Moritz Ellmerer va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 119 Minuto 10 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marc Rosset va treure un córner llarg cap al segon pal que en Fran Quevedo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Luis Besteiro Saiz va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tropikal, Rodolfo Fabián, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Noelio Herreros de Tejada de Tropikal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): Pablo Rivas Pérez semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.