Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

las iluminadas (774955) - Pableras (795874) » 554018428: T48/R2

Copa 554018428 Información oficial sobre el partido 554018428 en Hattrick

04.11.2015 12:00:00
Copa: Temporada 48 / Ronda 2

las iluminadas Alineación oficial del equipo 'las iluminadas' en el partido 3 - 0 Vaig fort Alineación oficial del equipo 'Vaig fort' en el partido
0 / 7 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 3
0 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 2 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 3
0 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
59 % Posesión 45' 41 %
55 % Posesión 90' 45 %
Normal Táctica Normal
las iluminadas Alineación oficial del equipo 'las iluminadas' en el partido 3 - 0 Vaig fort Alineación oficial del equipo 'Vaig fort' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
las iluminadas Alineación oficial del equipo 'las iluminadas' en el partido 2 - 0 Vaig fort Alineación oficial del equipo 'Vaig fort' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las iluminadas

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Zayar Kinani del iluminadas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 235 Minuto 27 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Lluís Uclés, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): iluminadas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tancredo Fernández-Espartero en un 1 contra 1 amb el porter Gabriel Jaureguiberry, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fran Embid va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 83 de joc.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zayar Kinani va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): iluminadas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 111, quan Cristian Matas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 112 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Esteban Guarnizo va estar a punt d'acabar en gol al minut 112, però el porter visitant Gabriel Jaureguiberry va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lawrence Richards de iluminadas es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lawrence Richards va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que iluminadas va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 120 (Penalti marcado): El jugador de iluminadas Lars Pihlwald no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gabriel Jaureguiberry es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Alexsandro Itariri va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de iluminadas a la tanda de penals: 2 - 0!
  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Amábel Agolada, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gabriel Jaureguiberry va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de iluminadas i 2 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Saïd Chab anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 0 per a iluminadas.

Vaig fort

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Vaig va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lars Pihlwald va desviar el xut final de Donato Zaffarano després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Dalmau Ballesté va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lars Pihlwald, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Volnei Barrada va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 48 (Evento clima: sol, OK técnico): Fran Embid semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Dalmau Ballesté va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 120 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Vaig Fran Embid, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lars Pihlwald. El marcador continuava 1 - 0.
  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Paolo Rosano va xutar fora per a Vaig, el marcador es va quedar igual: 2 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Damian Dworzyński de Vaig va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 0.