Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Prat (30998) - diablos. rojos de avellaneda (1591151) » 544988297: T48/J11/X

Liga 544988297 Información oficial sobre el partido 544988297 en Hattrick

09.01.2016 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / X.2519 (170846)

U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 2 - 2 diablos. rojos de avellaneda Alineación oficial del equipo 'diablos. rojos de avellaneda' en el partido
Higer Artatzabeitia (7') 1 - 0
1 - 1 Francisco Javier Telesforo (48')
1 - 2 José Gabaldón (71')
Iván Mota (74') 2 - 2
U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 2 - 2 diablos. rojos de avellaneda Alineación oficial del equipo 'diablos. rojos de avellaneda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido 1 - 2 diablos. rojos de avellaneda Alineación oficial del equipo 'diablos. rojos de avellaneda' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,5 % 53,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Prat

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): U.D., atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Higer Artatzabeitia per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors del U.D. amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 74, deixant Iván Mota en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joaquim Maria Amela al minut 9 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Theodor Plopeanu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gonzalo Bañales va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 36 de joc.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Miguel Núñez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Zaccaria Barabucci va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de U.D. que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Carlos Maura de U.D. es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 63 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 63 de partit, quan un jugador de U.D., en Hugo Alvarez, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

diablos. rojos de avellaneda

Goles Goles

  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Francisco Javier Telesforo de avellaneda va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip avellaneda va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on José Gabaldón va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): José Gabaldón va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.