Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Juguetilandiateam (1584240) - U.D. Prat (30998) » 544988261: T48/J2/X

Liga 544988261 Información oficial sobre el partido 544988261 en Hattrick

07.11.2015 14:20:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / X.2519 (170846)

Juguetilandiateam Alineación oficial del equipo 'Juguetilandiateam' en el partido 2 - 1 U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido
0 - 1 Roberto Carlos Maura (3')
Luis Quirós (38') 1 - 1
Abdelrani Talbi (88') 2 - 1
Juguetilandiateam Alineación oficial del equipo 'Juguetilandiateam' en el partido 2 - 1 U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Juguetilandiateam Alineación oficial del equipo 'Juguetilandiateam' en el partido 3 - 1 U.D. Prat Alineación oficial del equipo 'U.D. Prat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juguetilandiateam

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Juguetilandiateam equilibrava la balança al minut 38. En Luis Quirós, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Juguetilandiateam, atacant per l'esquerra al minut 88, va aprofitar el magnífic llançament de Abdelrani Talbi per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 7 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Jesús Monreal quasi empata el partit al minut 7, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Sixto Romero va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Juguetilandiateam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Juguetilandiateam ho intentava per la dreta per mitjà de Xedeón Cruxeiras, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sixto Romero de Juguetilandiateam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82, Jesús Monreal de Juguetilandiateam es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

U.D. Prat

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Roberto Carlos Maura va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): U.D. quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Roberto Carlos Maura va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ahetz Zia va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Raúl Martos de U.D. va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Iván Mota al minut 83 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Miguel Núñez quasi aconsegueix empatar per U.D. al minut 89, però 郑 (Zheng) 恩弘 (Enhong) va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iván Mota de U.D. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): U.D. va fer una substitució al minut 43. David Lacalle Moreno va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Niceto Ledu.