Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Karagounis (773538) - Celtic Hospitalet (49086) » 544899717: T48/J14/X

Liga 544899717 Información oficial sobre el partido 544899717 en Hattrick

30.01.2016 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 14 / X.937 (97020)

Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 1 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Romeu Minzo (56') 1 - 0
1 - 1 Tomàs Bartrolí (75')
Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 1 - 1 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 5 - 3 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Es un cenizo 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,2 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karagounis

Goles Goles

  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Corria el minut 56 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Romeu Minzo, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gilberto Poyales! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 206 Minuto 23 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Limay Eleizamendi va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Francisco Honesto, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Fortunato Baños de Molgas de Karagounis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gilberto Poyales de Karagounis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Karagounis va fer una substitució al minut 34. Limay Eleizamendi va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Raimund Flasch.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Tomeu Almacelles estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Aniano García va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 75, quan Tomàs Bartrolí va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hospi van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carlos Ibero, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Marc Rota es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Prudenci Fargas.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Helenio Monte de Hospi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Nicolás Hernández va prendre el seu rol al minut 80.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ángel Montalvo va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.