Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irrus CPC (47849) - Fabrica de tontos (1592038) » 544899706: T48/J11/X

Liga 544899706 Información oficial sobre el partido 544899706 en Hattrick

09.01.2016 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / X.937 (97020)

Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 2 - 1 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Gabriel Durán (36') 1 - 0
1 - 1 Rubén Soares (48')
Salvador Espilla (75') 2 - 1
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 2 - 1 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 4 - 1 Fabrica de tontos Alineación oficial del equipo 'Fabrica de tontos' en el partido
Tiene mala suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irrus CPC

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gabriel Durán, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Irrus se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 36.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Salvador Espilla va donar a Irrus un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Salvador Espilla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Irrus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Gabriel Durán, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Youssef Tanji de Irrus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Joel Llaquet de Irrus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fabrica de tontos

Goles Goles

  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Rubén Soares va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Fabrica va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis Manuel Jiménez va desviar el xut final de Agostino Irigoyen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Orlando Fernández Navarrete quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Simón Valiente Caballer al minut 43 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Orlando Fernández Navarrete que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Agostino Irigoyen.