Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Hospitalet (49086) - Irrus CPC (47849) » 544899695: T48/J8/X

Liga 544899695 Información oficial sobre el partido 544899695 en Hattrick

19.12.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / X.937 (97020)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic Hospitalet' en el partido 4 - 2 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
0 - 1 Jesús Gana (9')
Vicente Asón (14') 1 - 1
Helenio Monte (27') 2 - 1
Helenio Monte (31') 3 - 1
Prudenci Fargas (78') 4 - 1
4 - 2 Hendrik Schindler (80')
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic Hospitalet' en el partido 4 - 2 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic Hospitalet' en el partido 6 - 2 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
Tiene mala suerte 5.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,5 % 0,7 % 10,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Hospitalet

Goles Goles

 • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Irrus. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vicente Asón la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Hospi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 14.
 • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Hospi s'avançava al marcador al minut 27, després d'un rebot que va caçar en Helenio Monte per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
 • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Helenio Monte es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
 • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hospi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Prudenci Fargas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

 • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hospi van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carlos Ibero, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
 • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Manuel Jiménez al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Ruiz de Castilla va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
 • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Vicente Asón gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Manuel Jiménez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomàs Bartrolí de Hospi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
 • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Ángel Montalvo de Hospi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

 • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Marc Rota de Hospi va abandonar el terreny de joc després de 24 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Prudenci Fargas va entrar en el seu lloc.

Irrus CPC

Goles Goles

 • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Youssef Tanji sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jesús Gana que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
 • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Hendrik Schindler va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Irrus en aconseguir el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

 • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Gabriel Durán va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
 • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Pràxedes Sambola era fer passades de llarga distància. Al minut 79 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Hendrik Schindler però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Salvador Espilla de Irrus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.