Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Hospitalet (49086) - SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN (1578071) » 544899673: T48/J3/X

Liga 544899673 Información oficial sobre el partido 544899673 en Hattrick

14.11.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / X.937 (97020)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic Hospitalet' en el partido 3 - 2 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
Genís Ros (3') 1 - 0
Genís Ros (34') 2 - 0
2 - 1 Víctor Bonbehí (63')
2 - 2 Ramon Bigaire (80')
Tomàs Bartrolí (81') 3 - 2
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic Hospitalet' en el partido 3 - 2 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic Hospitalet' en el partido 5 - 0 SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN Alineación oficial del equipo 'SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN' en el partido
Tiene mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Hospitalet

Goles Goles

 • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Genís Ros, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
 • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ángel Montalvo la va rematar Genís Ros amb una magnífica volea que va fer pujar per a Hospi el 2 - 0.
 • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats van embogir quan en Tomàs Bartrolí va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Hospi.

Ocasiones Ocasiones

 • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Vicente Asón, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
 • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Hospi ho intentava per la dreta per mitjà de Ernest Llenes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
 • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Ibero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
 • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del SAD.TENERIFE_CADIZ-. La jugada d'estratègia del Hospi per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ernest Llenes va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ángel Montalvo.

SAD.TENERIFE_CADIZ-MIRIAN

Goles Goles

 • 151 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 els aficionats de SAD.TENERIFE_CADIZ- van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Víctor Bonbehí va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
 • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Ramon Bigaire que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

 • 260 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Jesús Iramain va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.