Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Karagounis (773538) - Irrus CPC (47849) » 544899668: T48/J2/X

Liga 544899668 Información oficial sobre el partido 544899668 en Hattrick

07.11.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 2 / X.937 (97020)

Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 5 - 4 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
0 - 1 Pràxedes Sambola (5')
0 - 2 Youssef Tanji (28')
Gilberto Poyales (30') 1 - 2
1 - 3 Youssef Tanji (43')
Melchor Guerradell (72') 2 - 3
Melchor Guerradell (77') 3 - 3
3 - 4 Gabriel Durán (83')
Francisco Honesto (87') 4 - 4
Adolfo Gayones (88') 5 - 4
Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 5 - 4 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Karagounis Alineación oficial del equipo 'Karagounis' en el partido 3 - 2 Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido
Tiene suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,1 % 23,3 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karagounis

Goles Goles

  • 103 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els seguidors del Karagounis van tornar a saltar d'alegria al minut 30. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Gilberto Poyales que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): Melchor Guerradell de Karagounis va demostrar les seves habilitats al minut 72 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): El Karagounis era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Melchor Guerradell va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 3 pujava al marcador.
  • 112 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Karagounis s'esgargamellaven dempeus per esperonar Francisco Honesto que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 87 i suposava l'empat a 4 per als locals.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Adolfo Gayones ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Karagounis es posava per davant 5 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Francisco Honesto va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Alejandro Fernández-Savater, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Tomeu Almacelles després que el jugador de Karagounis li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Fortunato Baños de Molgas de Karagounis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de Karagounis, en Francisco Honesto, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Alejandro Fernández-Savater es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antonio Macías.

Irrus CPC

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador de Irrus Pràxedes Sambola va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 5 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Irrus va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Youssef Tanji va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 184 Minuto 43 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Irrus per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 43. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Youssef Tanji. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Jesús Desllor va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 83 de joc. Gabriel Durán es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Antonio Vime va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Edilberto Beltrán va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de José Antonio Vime, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hendrik Schindler de Irrus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Irrus va fer una substitució al minut 29. Jesús Gana va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Juan Burkhart Pérez.