Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irrus CPC (47849) - Miniworkd Madrid (434239) » 544899663: T48/J1/X

Liga 544899663 Información oficial sobre el partido 544899663 en Hattrick

31.10.2015 14:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / X.937 (97020)

Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 2 - 1 Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido
0 - 1 Luis Iguíñiz (17')
Joel Llaquet (43') 1 - 1
Joaquim Castellsegué (82') 2 - 1
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 2 - 1 Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Irrus CPC Alineación oficial del equipo 'Irrus CPC' en el partido 4 - 2 Miniworkd Madrid Alineación oficial del equipo 'Miniworkd Madrid' en el partido
Tiene mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,1 % 3,2 % 17,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irrus CPC

Goles Goles

  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Joel Llaquet va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Irrus empatava el partit, 1 a 1, al minut 43.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Irrus va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 82 Joaquim Castellsegué va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Joaquim Castellsegué va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Irrus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gabriel Durán va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Irrus Youssef Tanji quasi va assolir l'empat al minut 40 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Irrus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 48, quan Gabriel Durán va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Joaquim Castellsegué va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Gana de Irrus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jesús Gana se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Miniworkd Madrid

Goles Goles

  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): El jugador Luis Iguíñiz de Miniworkd es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en José Antonio Vime no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tito Palacios estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Salvador de Miniworkd va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 30 de partit, quan un jugador de Miniworkd, en Javier Ruiz de Galarreta, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.