Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vicsamcf (1415290) - Sorsenager FC (1455934) » 544653800: T48/J9/VIII

Liga 544653800 Información oficial sobre el partido 544653800 en Hattrick

26.12.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VIII.642 (54443)

Hristin: The Returns Alineación oficial del equipo 'Hristin: The Returns' en el partido 1 - 2 Poligoneros F. C Alineación oficial del equipo 'Poligoneros F. C' en el partido
Aníbal Paniagua (21') 1 - 0
1 - 1 Nicolae Neagu (41')
1 - 2 Joanis Zandategi (74')
Hristin: The Returns Alineación oficial del equipo 'Hristin: The Returns' en el partido 1 - 2 Poligoneros F. C Alineación oficial del equipo 'Poligoneros F. C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Hristin: The Returns Alineación oficial del equipo 'Hristin: The Returns' en el partido 5 - 3 Poligoneros F. C Alineación oficial del equipo 'Poligoneros F. C' en el partido
Es un cenizo 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,4 % 15,5 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hristin: The Returns

Goles Goles

  • 124 Minuto 21 (Gol de penalti): Corria el minut 21, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Hristin: s'avançava en el marcador després que en Aníbal Paniagua xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11, Ramón Moral arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Ayoze Ortún, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Gabriel Giménez Díaz del Hristin: ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Hristin: Raúl Losada Alvear quasi va assolir l'empat al minut 78 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Raúl Losada Alvear de Hristin: la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ildefonso Borau de Hristin: va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ildefonso Borau de Hristin: per doble groga al minut 75.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Hristin: es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Raúl Bordonada no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gabriel Giménez Díaz al camp.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 76 de partit, quan un jugador de Hristin:, en Raúl Losada Alvear, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Poligoneros F. C

Goles Goles

  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Marcos Paz arribés a peus de Nicolae Neagu, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Poligoneros el 1 - 1.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): En Joanis Zandategi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 74 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, un refús desafortunat de Marc Páramo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Joanis Zandategi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Marcos Paz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marc Páramo va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Policarpo Carballo de Poligoneros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): Josep Maria Majó va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Livio Bacoi, en lloc de córrer, relliscava.