Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nottingham Pressa (991868) - Malders (1369702) » 544637495: T48/J7/VIII

Liga 544637495 Información oficial sobre el partido 544637495 en Hattrick

12.12.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VIII.351 (54152)

Penardo Team Alineación oficial del equipo 'Penardo Team' en el partido 5 - 0 Sapuberri FT Alineación oficial del equipo 'Sapuberri FT' en el partido
Miguel Ángel Barcelona (8') 1 - 0
Luis Quintana (19') 2 - 0
Luis Quintana (86') 3 - 0
Mabrouk Filali Meknassi (87') 4 - 0
Luis Quintana (88') 5 - 0
Penardo Team Alineación oficial del equipo 'Penardo Team' en el partido 5 - 0 Sapuberri FT Alineación oficial del equipo 'Sapuberri FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Penardo Team Alineación oficial del equipo 'Penardo Team' en el partido 6 - 0 Sapuberri FT Alineación oficial del equipo 'Sapuberri FT' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penardo Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Penardo Team prenia la batuta de l'encontre al minut 8, quan en Miguel Ángel Barcelona va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Penardo Team va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Luis Quintana progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luis Quintana va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Mabrouk Filali Meknassi de Penardo Team va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, Penardo Team va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Luis Quintana, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, Mabrouk Filali Meknassi gairebé va marcar per a Penardo Team des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Dacio Espronceda de Penardo Team gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Evangelista Navarro Ros, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Roberto Chiriboga de Penardo Team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Miguel Ángel Barcelona s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Roberto Chiriboga de Penardo Team es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 75.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Evangelista Navarro Ros ocupà el lloc d'en Manolo Pin al 26 minuts, dos minuts després que el jugador de Penardo Team quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Javier Noroña Freire de Penardo Team va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Dacio Espronceda va prendre el seu rol al minut 34.

Sapuberri FT

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sapuberri va anar a parar a la dreta de l'atac on en Víctor Javier Ilarduya, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Francisco Pinillos estava fent un bon partit.