Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Tasca FC (486459) - Kal_El United (1431713) » 544632849: T48/J7/VIII

Liga 544632849 Información oficial sobre el partido 544632849 en Hattrick

12.12.2015 15:10:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VIII.268 (54069)

mutaito Alineación oficial del equipo 'mutaito' en el partido 2 - 3 Brothers C.F Alineación oficial del equipo 'Brothers C.F' en el partido
0 - 1 Pablo Yunibarbia (23')
Óscar Osta (36') 1 - 1
Javier Villariños (38') 2 - 1
2 - 2 Víctor Gándara (62')
2 - 3 Raúl Vielva (76')
mutaito Alineación oficial del equipo 'mutaito' en el partido 2 - 3 Brothers C.F Alineación oficial del equipo 'Brothers C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
mutaito Alineación oficial del equipo 'mutaito' en el partido 7 - 1 Brothers C.F Alineación oficial del equipo 'Brothers C.F' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mutaito

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del mutaito amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Óscar Osta en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Javier Villariños, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Iván Ortiz Leon no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Óscar Osta estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Carlos Silva Cebrián gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Augusto Arenas Arnal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alfredo Andreu va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): mutaito va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 75 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Roberto Botella ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Roberto Botella quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Vieira de mutaito es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Brothers C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Brothers van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Pablo Yunibarbia va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): En Jorge Rincon Ramos entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Brothers, un peu providencial d'en Víctor Gándara va situar el 2-2 al panell digital.
  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): Brothers va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Raúl Vielva la va transformar en el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramiro Ordóñez.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Gándara de Brothers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Francesc Sanfeliu de Brothers va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Roberto Bretuncillos va prendre el seu rol al minut 77.