Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Betis Hispanico (777447) - Xispa (435611) » 544600811: T48/J3/VII

Liga 544600811 Información oficial sobre el partido 544600811 en Hattrick

14.11.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / VII.720 (38756)

Atletico Alcazareño Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcazareño' en el partido 4 - 0 Xispa Alineación oficial del equipo 'Xispa' en el partido
Wacław Lachor (31') 1 - 0
Fabian Leotta (33') 2 - 0
Leonardo Algaba (54') 3 - 0
Józef Stasiak (55') 4 - 0
Atletico Alcazareño Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcazareño' en el partido 4 - 0 Xispa Alineación oficial del equipo 'Xispa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Alcazareño Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcazareño' en el partido 5 - 0 Xispa Alineación oficial del equipo 'Xispa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Alcazareño

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Alcazareño s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Wacław Lachor per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Elvio Faraon va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Fabian Leotta va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Alcazareño posava el marcador 2 a 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alcazareño va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Leonardo Algaba progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Amb 55 minuts jugats, en Józef Stasiak va augmentar l'avantatge de Alcazareño a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Elvio Faraon va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Wacław Lachor, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Tamaz Gumberidze es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Alcazareño van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Inocencio Urruya, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 71, Fabian Leotta de Alcazareño va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Aratoma de Alcazareño es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Olivier Gantier es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Xispa

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en David Raimundez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francesc Obradors de Xispa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.