Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Barcelonitis (440229) - Minabo de Kiev Burgos (1416904) » 544598198: T48/J11/VII

Liga 544598198 Información oficial sobre el partido 544598198 en Hattrick

09.01.2016 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / VII.673 (38709)

Curuxas do Inferniño, F.C Alineación oficial del equipo 'Curuxas do Inferniño, F.C' en el partido 4 - 0 Rotura del Cruzado Anterior Alineación oficial del equipo 'Rotura del Cruzado Anterior' en el partido
Eric Singen (20') 1 - 0
Hans-Toby Simunic (34') 2 - 0
Hans-Toby Simunic (70') 3 - 0
Benjamin Burger (73') 4 - 0
Curuxas do Inferniño, F.C Alineación oficial del equipo 'Curuxas do Inferniño, F.C' en el partido 4 - 0 Rotura del Cruzado Anterior Alineación oficial del equipo 'Rotura del Cruzado Anterior' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Curuxas do Inferniño, F.C Alineación oficial del equipo 'Curuxas do Inferniño, F.C' en el partido 6 - 0 Rotura del Cruzado Anterior Alineación oficial del equipo 'Rotura del Cruzado Anterior' en el partido
Tiene mala suerte 5.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Curuxas do Inferniño, F.C

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Corria el minut 20, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Inferniño, s'avançava en el marcador després que en Eric Singen xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, Inferniño, va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Hans-Toby Simunic, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Inferniño, pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hans-Toby Simunic va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Benjamin Burger de Inferniño, va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Valentin Leclerc va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Soulaïmane Dahbi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jack MacQuarrie de Inferniño, va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Benjamin Burger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Soulaïmane Dahbi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hans-Toby Simunic de Inferniño, amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Valentin Leclerc de Inferniño, va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Decebal Neagu, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Rotura del Cruzado Anterior

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ignacio Rivas Barón va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Josep Lladonet.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Pedro Martínez Sánchez no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.