Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS BOINAS CF (801434) - FC Mollet UE (1369871) » 544592580: T48/J6/VII

Liga 544592580 Información oficial sobre el partido 544592580 en Hattrick

05.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VII.573 (38609)

els bakores Alineación oficial del equipo 'els bakores' en el partido 0 - 3 Flustars Alineación oficial del equipo 'Flustars' en el partido
0 - 1 Roberto Tato (27')
0 - 2 Juan Alberto García de la Cuesta (29')
0 - 3 Claas Foran (54')
els bakores Alineación oficial del equipo 'els bakores' en el partido 0 - 3 Flustars Alineación oficial del equipo 'Flustars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
els bakores Alineación oficial del equipo 'els bakores' en el partido 1 - 6 Flustars Alineación oficial del equipo 'Flustars' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els bakores

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Moreno Turati va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): bak va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Moreno Turati va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Rafael Calo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Karl-Dieter Dilena va disposar d'una bona oportunitat al minut 41, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Cristoforo Manferdini va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Walter Giorgio Digno no s'ho podia creure.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Raffaele Vavassori va sortir coix del terreny de joc, substituït per Yago Palma. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 73 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Ernesto Ubidea va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Cristoforo Manferdini.

Flustars

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jorge Galdocha el va rematar Roberto Tato amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Alberto García de la Cuesta, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 54 de partit va donar a Flustars l'avantatge per 0 - 3. Claas Foran en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Flustars van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Claas Foran, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Galdocha de Flustars la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jorge Galdocha se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.