Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletic trueno (992406) - LOCOBROTHER (313861) » 544571134: T48/J7/VII

Liga 544571134 Información oficial sobre el partido 544571134 en Hattrick

12.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VII.190 (38226)

atletic trueno Alineación oficial del equipo 'atletic trueno' en el partido 1 - 1 iniestazo Alineación oficial del equipo 'iniestazo' en el partido
Niklas Cronström (50') 1 - 0
1 - 1 Silas Jochumsen (53')
atletic trueno Alineación oficial del equipo 'atletic trueno' en el partido 1 - 1 iniestazo Alineación oficial del equipo 'iniestazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
atletic trueno Alineación oficial del equipo 'atletic trueno' en el partido 2 - 0 iniestazo Alineación oficial del equipo 'iniestazo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletic trueno

Goles Goles

  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Christophe Guittard va treure un córner llarg cap al segon pal que en Niklas Cronström, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Edgar Lamperski arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 54 (Ocasión por el centro): En Edgar Lamperski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de atletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Patrick Reuter de atletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Gerwazy Dziechciński va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de atletic estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del atletic puguin veure en Edgar Lamperski jugant de nou; ja que al minut 79 va ser retirat del camp amb una greu lesió. David Payán el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

iniestazo

Goles Goles

  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): Als 53 minuts de partit, Silas Jochumsen de iniestazo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antonín Fremr que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): iniestazo van sortir al contraatac al minut 34, però Sakis Avgoustinou va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): iniestazo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 55, però el xut de David Plantier des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Horacio Idirin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de iniestazo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Serse Fanton de iniestazo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.