Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maister Team (795848) - F.C. Pumukys United (798011) » 544563571: T48/J6/VII

Liga 544563571 Información oficial sobre el partido 544563571 en Hattrick

05.12.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VII.55 (38091)

FC Argoitia Alineación oficial del equipo 'FC Argoitia' en el partido 3 - 2 The Code Alineación oficial del equipo 'The Code' en el partido
0 - 1 Mathias Cornelius Schleusen (28')
Jip Galjaard (40') 1 - 1
Niels Aastrup (50') 2 - 1
Nelson Federico Novic (75') 3 - 1
3 - 2 Efraín Heysen (80')
FC Argoitia Alineación oficial del equipo 'FC Argoitia' en el partido 3 - 2 The Code Alineación oficial del equipo 'The Code' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Argoitia Alineación oficial del equipo 'FC Argoitia' en el partido 0 - 2 The Code Alineación oficial del equipo 'The Code' en el partido
Tiene bastante suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Argoitia

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Argoitia van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Jip Galjaard.
  • 140 Minuto 50 (Gol de contra de falta): El contraatac de Argoitia va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Niels Aastrup va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 1!
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Nelson Federico Novic de Argoitia va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nelson Federico Novic! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Jip Galjaard va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Argoitia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 44 (Lesión (no subst.)): Jip Galjaard de Argoitia no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • 093 Minuto 76 (Lesión (no subst.)): Argoitia no podia fer cap canvi en Rafael Martínez va deixar el terreny de joc al minut 76 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

The Code

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Quan passaven 28 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Code. En Mathias Cornelius Schleusen va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 80 del partit, anotant el 3 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Efraín Heysen.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, el Code va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Javier Antonio Piñeiro s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 261 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Larry Nowak va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Efraín Heysen al minut 74 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 78, quan un error defensiu va deixar Javier Antonio Piñeiro completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Javier Antonio Piñeiro de Code va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Michel Chanteloup ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.