Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Gangi (796208) - Atlético Ispal (314567) » 544561042: T48/J4/VII

Liga 544561042 Información oficial sobre el partido 544561042 en Hattrick

21.11.2015 15:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / VII.10 (38046)

Los Lylo`s Alineación oficial del equipo 'Los Lylo`s' en el partido 1 - 1 bomber cuesta team Alineación oficial del equipo 'bomber cuesta team' en el partido
0 - 1 Fré Snellings (3')
Julián Linares (13') 1 - 1
Los Lylo`s Alineación oficial del equipo 'Los Lylo`s' en el partido 1 - 1 bomber cuesta team Alineación oficial del equipo 'bomber cuesta team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Lylo`s Alineación oficial del equipo 'Los Lylo`s' en el partido 0 - 1 bomber cuesta team Alineación oficial del equipo 'bomber cuesta team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,0 % 0,6 % 89,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Lylo`s

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Leonardo Figueroa va anar directament als peus de Julián Linares que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Marcelo Molina va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lylo`s se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Lylo`s va estar a punt de posar-se per davant al minut 69 però Julián Linares va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Lylo`s va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Julián Linares va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Süheyl Alsoy.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Lylo`s va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 77 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Julián Linares ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

bomber cuesta team

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Fré Snellings va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Jan Demaesschalck va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Peter Dyrerberg va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): bomber va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Peter Dyrerberg va desviar el xut final de Helkurd Serwan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Kende Belső va marcar al minut 64 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 70, quan en Angelo Lara va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fré Snellings de bomber es va emportar una amonestació al minut 51 per provocar un rival.