Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Roma Plate (492318) - Lemoako Harrobi (434759) » 544556567: T48/J1/VI

Liga 544556567 Información oficial sobre el partido 544556567 en Hattrick

31.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VI.954 (15272)

Los Bailarines con Balón Alineación oficial del equipo 'Los Bailarines con Balón' en el partido 2 - 3 Nerja C.F. Alineación oficial del equipo 'Nerja C.F.' en el partido
0 - 1 Viktor Barešić (11')
Meir Asayag (36') 1 - 1
1 - 2 Joris Lecluyse (39')
1 - 3 Xavier Pot (70')
József Pintér (81') 2 - 3
Los Bailarines con Balón Alineación oficial del equipo 'Los Bailarines con Balón' en el partido 2 - 3 Nerja C.F. Alineación oficial del equipo 'Nerja C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Bailarines con Balón Alineación oficial del equipo 'Los Bailarines con Balón' en el partido 2 - 4 Nerja C.F. Alineación oficial del equipo 'Nerja C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Bailarines con Balón

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Bailarines equilibrava la balança al minut 36. En Meir Asayag, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Bailarines va reduir el marcador al minut 81 a 2 - 3 quan József Pintér va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 5 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Niklas Karstensson va ridiculitzar a en Ralph Reichenwallner amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Prokopis Papatrichas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Niklas Karstensson quasi dona a Bailarines l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 211 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Al minut 60 el Bailarines va posar setge sobre la defensa central visitant però en Prokopis Papatrichas no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Niklas Karstensson va estar a punt d'empatar per a Bailarines quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Lucian Brad va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Niklas Karstensson de Bailarines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Baptiste De Beuckeleer.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): Shaun Lamb de Bailarines va abandonar el terreny de joc després de 26 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Emili de Bosch va entrar en el seu lloc.

Nerja C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Viktor Barešić que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Joris Lecluyse va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Xavier Pot va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 1 - 3 per a Nerja.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Baptiste De Beuckeleer es va comportar com un juvenil al minut 84 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Kenneth Dusseldorp va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 88, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Kenneth Dusseldorp ocupà el lloc d'en Hieronim Hejmanowski al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de Nerja quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): Franck Bonnus semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.