Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tropezón de Tanos (800148) - Martinete (993750) » 544553695: T48/J1/VI

Liga 544553695 Información oficial sobre el partido 544553695 en Hattrick

31.10.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 1 / VI.903 (15221)

Tropezón de Tanos Alineación oficial del equipo 'Tropezón de Tanos' en el partido 1 - 1 Martinete Alineación oficial del equipo 'Martinete' en el partido
Evangelista Tello (2') 1 - 0
1 - 1 Salvador 'Speedy Gonzalez' Antuñán (75')
Tropezón de Tanos Alineación oficial del equipo 'Tropezón de Tanos' en el partido 1 - 1 Martinete Alineación oficial del equipo 'Martinete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tropezón de Tanos Alineación oficial del equipo 'Tropezón de Tanos' en el partido 2 - 1 Martinete Alineación oficial del equipo 'Martinete' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tropezón de Tanos

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Tropezón va ser Evangelista Tello.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 6 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 6 podia haver acabat en gol, però Druvis Miets va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roberto Las Heras Tomás va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Francisco Sáez Oliván va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 205 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Mel Roquer era fer passades de llarga distància. Al minut 64 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Rafael Esaure però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Martinete

Goles Goles

  • 164 Minuto 75 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Salvador 'Speedy Gonzalez' Antuñán va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 39 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Salvador 'Speedy Gonzalez' Antuñán, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Moukhlis Azizi va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ginés Cornejo va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Crispín Dalmau, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Moukhlis Azizi de Martinete va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 61 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 61 de partit, quan un jugador de Martinete, en Druvis Miets, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.