Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shotokan C.F. (314928) - DJ vs. Silvi 'B' (436897) » 544551000: T48/J13/VI

Liga 544551000 Información oficial sobre el partido 544551000 en Hattrick

23.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VI.854 (15172)

Shotokan C.F. Alineación oficial del equipo 'Shotokan C.F.' en el partido 0 - 2 DJ vs. Silvi 'B' Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi 'B'' en el partido
0 - 1 Boris Bogdanov (29')
0 - 2 Boris Bogdanov (37')
Shotokan C.F. Alineación oficial del equipo 'Shotokan C.F.' en el partido 0 - 2 DJ vs. Silvi 'B' Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi 'B'' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Shotokan C.F. Alineación oficial del equipo 'Shotokan C.F.' en el partido 1 - 0 DJ vs. Silvi 'B' Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi 'B'' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shotokan C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Julián Valenzuela Pineda de Shotokan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Julián Valenzuela Pineda de Shotokan va abandonar el terreny de joc després de 60 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Hadrián Reza va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Fernando Gastañiza, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

DJ vs. Silvi 'B'

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Silvi va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Boris Bogdanov va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Silvi eren letals, i Boris Bogdanov va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Silvi sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dennis Ockershausen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Silvi sortien al contraatac. La falta llançada per Joel Etheridge va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Silvi va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jorge Martínez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Clodoveo Figueredo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Donat Pshenichkin de Silvi es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Silvi va fer una substitució al minut 82. Brian Faulkes va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Kenneth Yakini.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Jorge Martínez de Silvi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jordi Girbés va prendre el seu rol al minut 88.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Daniël Grootings no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.