Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DJ vs. Silvi 'B' (436897) - Yoshi's Team (1432638) » 544550969: T48/J5/VI

Liga 544550969 Información oficial sobre el partido 544550969 en Hattrick

28.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 5 / VI.854 (15172)

DJ vs. Silvi 'B' Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi 'B'' en el partido 3 - 0 S.D. Ordenes Alineación oficial del equipo 'S.D. Ordenes' en el partido
Antonio Saviane (28') 1 - 0
Donat Pshenichkin (74') 2 - 0
Joel Etheridge (78') 3 - 0
DJ vs. Silvi 'B' Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi 'B'' en el partido 3 - 0 S.D. Ordenes Alineación oficial del equipo 'S.D. Ordenes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DJ vs. Silvi 'B' Alineación oficial del equipo 'DJ vs. Silvi 'B'' en el partido 1 - 1 S.D. Ordenes Alineación oficial del equipo 'S.D. Ordenes' en el partido
Tiene suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,6 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DJ vs. Silvi 'B'

Goles Goles

  • 124 Minuto 28 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 28 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Antonio Saviane llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 74 minuts quan Donat Pshenichkin va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Silvi.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Silvi va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Joel Etheridge des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Brian Faulkes de Silvi va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Daniël Grootings que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Fran Camprodón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ian van Meenen va rebre molts aplaudiments. Al minut 82 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jorge Martínez per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Agustín Brennan va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Santacana de Silvi es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniël Grootings de Silvi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

S.D. Ordenes

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Ordenes, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Danilo Roseti va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Beltrán de Ordenes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.