Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Cojos del Balompié (48876) - Snowkids SE (1333994) » 544540250: T48/J13/VI

Liga 544540250 Información oficial sobre el partido 544540250 en Hattrick

23.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 13 / VI.662 (14980)

KaduF CF Alineación oficial del equipo 'KaduF CF' en el partido 1 - 2 Snowkids SE Alineación oficial del equipo 'Snowkids SE' en el partido
0 - 1 Boris Jarý (37')
0 - 2 Hans-Otto Werft (51')
Czesław Bajda (81') 1 - 2
KaduF CF Alineación oficial del equipo 'KaduF CF' en el partido 1 - 2 Snowkids SE Alineación oficial del equipo 'Snowkids SE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KaduF CF Alineación oficial del equipo 'KaduF CF' en el partido 2 - 1 Snowkids SE Alineación oficial del equipo 'Snowkids SE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KaduF CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Czesław Bajda, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): KaduF va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Toshe Filipovski en un 1 contra 1 amb el porter Jogys Ardzevičius, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): KaduF va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Toshe Filipovski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jogys Ardzevičius.
  • 203 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): KaduF va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Enzo Zilocchi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Toshe Filipovski no va entrar per centímetres.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Geoffrey Aston va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 83, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Rapallo de KaduF es va guanyar la targeta groga merescudament.

Snowkids SE

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, Juho Teppo va pentinar un córner cap al segon pal que Boris Jarý va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Snowkids va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Hans-Otto Werft va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Snowkids, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Alan Vicente va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en 健太 (Kenta) 永野 (Nagano), però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en 健太 (Kenta) 永野 (Nagano) va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Boris Jarý de Snowkids va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Valeriy Karabanov ocupà el lloc d'en Matteo Sabbioni al 80 minuts, dos minuts després que el jugador de Snowkids quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.