Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Piratas Cojos (1598799) - Dinamo de Herrera (1433207) » 544535296: T48/J7/VI

Liga 544535296 Información oficial sobre el partido 544535296 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VI.574 (14892)

Los Piratas Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Cojos' en el partido 3 - 0 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
Miguel Ríos (4') 1 - 0
Miguel Ríos (59') 2 - 0
郭 (Guo) 祥皓 (Xianghao) (75') 3 - 0
Los Piratas Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Cojos' en el partido 3 - 0 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Piratas Cojos Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Cojos' en el partido 2 - 0 Dinamo de Herrera Alineación oficial del equipo 'Dinamo de Herrera' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Piratas Cojos

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Corria el minut 4, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Piratas s'avançava en el marcador després que en Miguel Ríos xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Miguel Ríos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Piratas.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Piratas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 郭 (Guo) 祥皓 (Xianghao) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Adrián Sáenz Rodríguez al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 郭 (Guo) 祥皓 (Xianghao) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Miguel Ríos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Lluís Buireu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adrián Sáenz Rodríguez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Krzysztof Machaj que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Dinamo de Herrera

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Herrera va anar a parar a la dreta de l'atac on en Javier Clos, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mateo Ezcay de Herrera es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Javier Ortega no era cap impediment.
  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Pol Jorquera no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.