Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC_Hospi (440861) - Astoak (1335500) » 544528969: T48/J7/VI

Liga 544528969 Información oficial sobre el partido 544528969 en Hattrick

12.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 7 / VI.461 (14779)

FC_Hospi Alineación oficial del equipo 'FC_Hospi' en el partido 1 - 1 Sporting Deportivo Alineación oficial del equipo 'Sporting Deportivo' en el partido
0 - 1 Abdelbatine Sabri (40')
Heitor Neves (44') 1 - 1
FC_Hospi Alineación oficial del equipo 'FC_Hospi' en el partido 1 - 1 Sporting Deportivo Alineación oficial del equipo 'Sporting Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC_Hospi Alineación oficial del equipo 'FC_Hospi' en el partido 2 - 1 Sporting Deportivo Alineación oficial del equipo 'Sporting Deportivo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC_Hospi

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del FC_Hospi s'esgargamellaven dempeus per esperonar Heitor Neves que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 44 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Jaime Velaz de Cabrera va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FC_Hospi.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Ole Høgalmen, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Deportivo, però Cihan Dalya no va poder encertar el xut.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): FC_Hospi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Exidio Barroso en un 1 contra 1 amb el porter Marco Antonio Gastón, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Cihan Dalya de FC_Hospi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Barnaba Artioli va prendre el seu rol al minut 64.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jaime Velaz de Cabrera no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Sporting Deportivo

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador de Deportivo Abdelbatine Sabri va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 40 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Kerewin Zuurman quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Filipe Gaber va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Erik Emilsson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Filipe Gaber de Deportivo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 75, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Deportivo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Abdelbatine Sabri, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valentín Osuna de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.