Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anana's (1421070) - Juan Questa (1590102) » 544514561: T48/J4/VI

Liga 544514561 Información oficial sobre el partido 544514561 en Hattrick

21.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 4 / VI.204 (14522)

dailyhorrornews Alineación oficial del equipo 'dailyhorrornews' en el partido 3 - 3 dobleerresanchis Alineación oficial del equipo 'dobleerresanchis' en el partido
Evaristo Fronte (37') 1 - 0
1 - 1 Håkan Bohbratt (49')
1 - 2 Gebbo Reichlmair (63')
László Lövész (76') 2 - 2
Visoth Neak (77') 3 - 2
3 - 3 Håkan Bohbratt (78')
dailyhorrornews Alineación oficial del equipo 'dailyhorrornews' en el partido 3 - 3 dobleerresanchis Alineación oficial del equipo 'dobleerresanchis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
dailyhorrornews Alineación oficial del equipo 'dailyhorrornews' en el partido 1 - 3 dobleerresanchis Alineación oficial del equipo 'dobleerresanchis' en el partido
Tiene suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dailyhorrornews

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): dailyhorrornews va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 37 Evaristo Fronte va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Passat el minut 76 de joc, László Lövész facilitava les coses al dailyhorrornews amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els seguidors del dailyhorrornews contenien la respiració mentre en Visoth Neak s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): dailyhorrornews van sortir al contraatac al minut 3, però Jaromír Zimančok va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matti Hiillos de dailyhorrornews va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlo Melandri.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Evaristo Fronte de dailyhorrornews amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

dobleerresanchis

Goles Goles

  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): dobleerresanchis van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 49, quan Håkan Bohbratt va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gebbo Reichlmair que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a dobleerresanchis.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 78 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Håkan Bohbratt.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del dobleerresanchis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alfredo Vigil, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Jasper Vanhouwe va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Carlo Melandri es va comportar com un juvenil al minut 68 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Stefano Bacenetti de dobleerresanchis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Gebbo Reichlmair després que el jugador de dobleerresanchis li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 62 (Lesión): Jasper Vanhouwe no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Nil Balasch.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 36 (Evento clima: sol, OK técnico): En Håkan Bohbratt va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Stefano Bacenetti tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.