Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C. Vilapedre (1430873) - Nothingan Miedo :) (1432214) » 544511449: T48/J9/VI

Liga 544511449 Información oficial sobre el partido 544511449 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / VI.148 (14466)

R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido 4 - 1 Meeple Team Alineación oficial del equipo 'Meeple Team' en el partido
0 - 1 Eduardo Niswander (5')
Dennis Maier (7') 1 - 1
Rodrigo Novara (15') 2 - 1
Gian Maria Cescon (76') 3 - 1
Juergen Pfeilschnell (78') 4 - 1
R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido 4 - 1 Meeple Team Alineación oficial del equipo 'Meeple Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R.C. Vilapedre Alineación oficial del equipo 'R.C. Vilapedre' en el partido 4 - 1 Meeple Team Alineación oficial del equipo 'Meeple Team' en el partido
Tiene un resultado normal 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C. Vilapedre

Goles Goles

  • 111 Minuto 7 (Gol por el centro): Dennis Maier s'emportà una gran ovació del públic local al minut 7, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Rodrigo Novara va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Vilapedre.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gian Maria Cescon, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Vilapedre va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Juergen Pfeilschnell va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kim Chartier! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Passaven 20 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jordi Catllà va rematar alt.
  • 206 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 73 minuts de joc, Gian Maria Cescon semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 230 Minuto 77 (Ocasión de falta): Al minut 77, Kim Chartier gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Passats 6 minuts de joc, en Daniel Barbastro de Vilapedre va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Agustín Bujanda ocupà el lloc d'en Dennis Maier al 14 minuts, dos minuts després que el jugador de Vilapedre quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Vilapedre va fer una substitució al minut 18. Tomi Riihikoski va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ivan Kostov.

Meeple Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Eduardo Niswander va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Meeple, al minut 5. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 77 en Presidente Tiburcio va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Arkady Bystrov va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Boris Coulange.