Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AM3 TEAM (440912) - Higueretum F.C. (989363) » 544510156: T48/J8/VI

Liga 544510156 Información oficial sobre el partido 544510156 en Hattrick

19.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 8 / VI.125 (14443)

Juventud de Vega Alineación oficial del equipo 'Juventud de Vega' en el partido 0 - 1 GRATINAUERS Alineación oficial del equipo 'GRATINAUERS' en el partido
0 - 1 Patrik Minya (4')
Juventud de Vega Alineación oficial del equipo 'Juventud de Vega' en el partido 0 - 1 GRATINAUERS Alineación oficial del equipo 'GRATINAUERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Juventud de Vega Alineación oficial del equipo 'Juventud de Vega' en el partido 1 - 1 GRATINAUERS Alineación oficial del equipo 'GRATINAUERS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,7 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juventud de Vega

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Otfried Schraader.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carlos Torroja de Juventud la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Samuel Noriega de Juventud va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Mustafa Kemal Devinsu ocupà el lloc d'en Gaetano De Benetti al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Juventud quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 092 Minuto 77 (Lesión grave): Després de 77 minuts, Juventud va veure com el seu jugador Mustafa Kemal Devinsu havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Josep Arnau Frigolé entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Miguel Lario Oñate ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Alberto Arrebola no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

GRATINAUERS

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Patrik Minya va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GRATINAUERS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Merino va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jesús Merino es va quedar sol davant del porter, al minut 54. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): GRATINAUERS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Patrik Minya no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jota Sacristán al camp.
  • 095 Minuto 63 (Lesión): Gal Meller va sortir coix del terreny de joc, substituït per Ignacio Salvadores. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Ilkka Hyny probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.