Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villa A.C.F. (799067) - groundforcebcn (487522) » 544505632: T48/J12/VI

Liga 544505632 Información oficial sobre el partido 544505632 en Hattrick

16.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 12 / VI.44 (14362)

Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 1 - 2 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
Isaac Morquecho (30') 1 - 0
1 - 1 Espen Bang (82')
1 - 2 Espen Bang (88')
Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 1 - 2 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Villa A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Villa A.C.F.' en el partido 1 - 1 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,1 % 33,8 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Villa A.C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Villa contenien la respiració mentre en Isaac Morquecho s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Villa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miguel Estruch va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mario De Donà.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Villa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Isaac Morquecho en un 1 contra 1 amb el porter Mario De Donà, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Carles Juanico de Villa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Gabriel Pérez tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

groundforcebcn

Goles Goles

  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Espen Bang que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 88 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Espen Bang va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de groundforcebcn van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jesús Arcones va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Espen Bang va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 76, en un 1 contra 1 amb el porter, però Constantin Filcescu va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Till Metzinger des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, un refús desafortunat de Constantin Filcescu, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manfred Schwalm no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Manfred Schwalm de groundforcebcn va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Berthold Toth de groundforcebcn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Sante Fontanari no li va importar gens ni mica.