Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Iberos (1416163) - groundforcebcn (487522) » 544505612: T48/J6/VI

Liga 544505612 Información oficial sobre el partido 544505612 en Hattrick

05.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 6 / VI.44 (14362)

Nereohm F.C, Alineación oficial del equipo 'Nereohm F.C,' en el partido 3 - 3 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
Fortunato Salgueiro (6') 1 - 0
1 - 1 Sante Fontanari (12')
Víctor Arenas (31') 2 - 1
Víctor Arenas (40') 3 - 1
3 - 2 Gesuele Montecucco (52')
3 - 3 Miguel Negro (54')
Nereohm F.C, Alineación oficial del equipo 'Nereohm F.C,' en el partido 3 - 3 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nereohm F.C, Alineación oficial del equipo 'Nereohm F.C,' en el partido 3 - 2 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
Tiene un resultado normal 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,2 % 14,9 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nereohm F.C,

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Fortunato Salgueiro va donar a Nereohm un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Nereohm va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 31 Víctor Arenas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Nereohm va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Víctor Arenas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del groundforcebcn. La jugada d'estratègia del Nereohm per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Balbín Riva va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Antonio Alvariño gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mario De Donà va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 220 Minuto 59 (Ocasión de falta): Amb 59 minuts disputats, Hermes Chachinhos gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Mario De Donà va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Nereohm, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Balbín Riva va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

groundforcebcn

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Sante Fontanari de groundforcebcn va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 150 Minuto 52 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Gesuele Montecucco va reduir les distàncies per al groundforcebcn amb un bon llançament de falta al minut 52. 3 a 2 quedava al marcador.
  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): El jugador Miguel Negro de groundforcebcn es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Es duien 26 minuts de partit jugats quan Muhsin Kazrooni va estar a punt de posar per davant a groundforcebcn amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Anas Nachit va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Muhsin Kazrooni que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Negro de groundforcebcn es va guanyar la targeta groga merescudament.