Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tumis Club (436018) - San Marcial del Vino C.F. (1591170) » 544500055: T48/J3/V

Liga 544500055 Información oficial sobre el partido 544500055 en Hattrick

14.11.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 3 / V.201 (5714)

Os Furrus Alineación oficial del equipo 'Os Furrus' en el partido 4 - 0 Targaryen_FC Alineación oficial del equipo 'Targaryen_FC' en el partido
Milan Zimčík (25') 1 - 0
Caspar Vogts (34') 2 - 0
Arne Elstrøm (39') 3 - 0
Tomàs Ventura (41') 4 - 0
Os Furrus Alineación oficial del equipo 'Os Furrus' en el partido 4 - 0 Targaryen_FC Alineación oficial del equipo 'Targaryen_FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Os Furrus Alineación oficial del equipo 'Os Furrus' en el partido 5 - 0 Targaryen_FC Alineación oficial del equipo 'Targaryen_FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Furrus

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Furrus, atacant per l'esquerra al minut 25, va aprofitar el magnífic llançament de Milan Zimčík per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34 en Caspar Vogts va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Caspar Vogts va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Arne Elstrøm, que no va fallar i va marcar el 3 - 0.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Furrus va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Tomàs Ventura va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tomàs Ventura va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Arne Elstrøm es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Arne Elstrøm. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Jorge 'Hippie' Caño, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Targaryen_FC

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Kristo Vanne va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Platonas Fafalakis ocupà el lloc d'en Jean-Christophe Serres al 29 minuts, dos minuts després que el jugador de Targaryen_FC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Berald Cölmer, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.