Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MatBen (1458332) - Termitas Asesinas (1600618) » 544497563: T48/J10/V

Liga 544497563 Información oficial sobre el partido 544497563 en Hattrick

02.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 10 / V.156 (5669)

dioses_inhumanos Alineación oficial del equipo 'dioses_inhumanos' en el partido 1 - 0 Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido
Jordi Xavier Mateu (65') 1 - 0
dioses_inhumanos Alineación oficial del equipo 'dioses_inhumanos' en el partido 1 - 0 Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dioses_inhumanos Alineación oficial del equipo 'dioses_inhumanos' en el partido 2 - 0 Termitas Asesinas Alineación oficial del equipo 'Termitas Asesinas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dioses_inhumanos

Goles Goles

  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Passats 65 minuts, Jordi Xavier Mateu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. dioses_inhumanos es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): dioses_inhumanos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Robert Wantuch ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Przemysław Stefański va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Başkan Manço de dioses_inhumanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Jordi Xavier Mateu no li va importar gens ni mica.

Termitas Asesinas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Kody Judd va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Procopio Campani, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 53 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Termitas, l'equip va recuperar la pilota al minut 58 i va contraatacar. En Sebastiano Rapino va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Al minut 22, Joan Jordi Seguí de Termitas es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.