Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RACUING DE CARTAGENA (489918) - Teto Juniors (1417971) » 544497113: T48/J9/V

Liga 544497113 Información oficial sobre el partido 544497113 en Hattrick

26.12.2015 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 9 / V.148 (5661)

atletico cerdanyola Alineación oficial del equipo 'atletico cerdanyola' en el partido 4 - 1 Teto Juniors Alineación oficial del equipo 'Teto Juniors' en el partido
Jan Popp (28') 1 - 0
1 - 1 Francisco Movellán (30')
David Notario (37') 2 - 1
Jan Popp (56') 3 - 1
Alejandro Sacristán Roy (59') 4 - 1
atletico cerdanyola Alineación oficial del equipo 'atletico cerdanyola' en el partido 4 - 1 Teto Juniors Alineación oficial del equipo 'Teto Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico cerdanyola Alineación oficial del equipo 'atletico cerdanyola' en el partido 3 - 1 Teto Juniors Alineación oficial del equipo 'Teto Juniors' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,2 % 1,1 % 12,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico cerdanyola

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Jan Popp, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en David Notario ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, cerdanyola es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, cerdanyola va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Jan Popp, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 140 Minuto 59 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el cerdanyola va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alejandro Sacristán Roy aconseguint el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): cerdanyola per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Skirtan Prenkpalaj va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, Antoni Llatcha arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Zelai Mendigorri gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ivan Khovrin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Passats 26 minuts de joc, en Zelai Mendigorri de cerdanyola va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Teto Juniors

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Francisco Movellán que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Juniors va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pablo Lastra va desviar el xut final de Joan Ramon Frasquet després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Gérald Alvarez s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Juniors va fer una substitució al minut 35. Francisco Movellán va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pachín Canat.