Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FOZ_MUNDIAL.AE (1416947) - Real Avilés (1589519) » 544494386: T48/J14/V

Liga 544494386 Información oficial sobre el partido 544494386 en Hattrick

30.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 14 / V.99 (5612)

FOZ_MUNDIAL.AE Alineación oficial del equipo 'FOZ_MUNDIAL.AE' en el partido 2 - 2 Marlada Alineación oficial del equipo 'Marlada' en el partido
Ondřej Čermák (16') 1 - 0
1 - 1 Leandro Moyano Pineda (40')
Emmanuel Bertho (41') 2 - 1
2 - 2 José Riba Peña (64')
FOZ_MUNDIAL.AE Alineación oficial del equipo 'FOZ_MUNDIAL.AE' en el partido 2 - 2 Marlada Alineación oficial del equipo 'Marlada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FOZ_MUNDIAL.AE Alineación oficial del equipo 'FOZ_MUNDIAL.AE' en el partido 2 - 0 Marlada Alineación oficial del equipo 'Marlada' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FOZ_MUNDIAL.AE

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ondřej Čermák, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del FOZ_MUNDIAL.AE se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 41 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Emmanuel Bertho. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Patxi Pérez Peña una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Juha Koikkalainen va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Oscar Alfredo Chantta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FOZ_MUNDIAL.AE se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Ondřej Čermák va ser clau en la jugada d'atac de FOZ_MUNDIAL.AE al minut 75, quan ell mateix va fer una passada brutal a Patxi Pérez Peña, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Drahoslav Nemček de FOZ_MUNDIAL.AE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Petros Kiriakou de FOZ_MUNDIAL.AE va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Martin DeVane va prendre el seu rol al minut 43.

Marlada

Goles Goles

  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Sébastien Grosse sempre és una garantia. Al minut 40, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Leandro Moyano Pineda marcar el 1 - 1 per al Marlada.
  • 115 Minuto 64 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): José Riba Peña de Marlada va fer un bon esprint per escapar-se de Dwight Moeller i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José Riba Peña va intentar anar-se'n per velocitat al minut 37 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Marlada va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Darko Krušlin que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Marlada va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Diáguez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Erwin Guzman va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Olef Bohlen de Marlada va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mickaël Vincent va entrar en el seu lloc.