Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Keltoi Vigo (1583433) - Jeromin FC (48892) » 544485247: T48/J11/III

Liga 544485247 Información oficial sobre el partido 544485247 en Hattrick

09.01.2016 14:00:00
Liga: Temporada 48 / Jornada 11 / III.16 (3423)

Independiente de Vigo Alineación oficial del equipo 'Independiente de Vigo' en el partido 4 - 3 Jeromin FC Alineación oficial del equipo 'Jeromin FC' en el partido
0 - 1 Jorge Viuda (11')
Luis Illig (28') 1 - 1
Noé Chapim (37') 2 - 1
2 - 2 Gerwazy Cylwik (40')
Noé Chapim (41') 3 - 2
3 - 3 Gerwazy Cylwik (81')
Noé Chapim (82') 4 - 3
Independiente de Vigo Alineación oficial del equipo 'Independiente de Vigo' en el partido 4 - 3 Jeromin FC Alineación oficial del equipo 'Jeromin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Independiente de Vigo Alineación oficial del equipo 'Independiente de Vigo' en el partido 2 - 0 Jeromin FC Alineación oficial del equipo 'Jeromin FC' en el partido
Tiene suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Independiente de Vigo

Goles Goles

  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 28 una excel·lent centrada de Matteo Vivian va arribar a Luis Illig, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Independiente, atacant per l'esquerra al minut 37, va aprofitar el magnífic llançament de Noé Chapim per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Noé Chapim va donar a Independiente un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 els aficionats van embogir quan en Noé Chapim va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Independiente.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jörg Hein Radax va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Ferenc Pócsik de Independiente va intentar batre la porteria rival al minut 26 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Matteo Vivian de Independiente va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Abdelhakam Dafrawi al minut 79 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tiberio Gámez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Tiberio Gámez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Henryk Biegajło, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Jeromin FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 11 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Jeromin va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jorge Viuda, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Gerwazy Cylwik va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Jeromin i marcant el 2 - 2.
  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): En Gerwazy Cylwik va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): Jeromin va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Balbín Picart va anar a parar a les mans del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): Gerwazy Cylwik no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.